3D-FOOD

Waarom?

Naast een gezonde en actieve levensstijl is een gezonde voeding essentieel om je beter te voelen in je vel. En net daarbij willen wij je helpen! Hiervoor werken we samen met een professioneel afslankingsconsulente die door middel van een persoonlijke aanpak samen met jou gaat voor een betere levensstijl.

Onze externe partner komt als apotheker dagelijks in contact komt met mensen die lijden aan welvaartsziekten zoals diabetes, hart-en vaatziekten, lactose-en glutenintolerantie, etc.  Allemaal aandoeningen die sterk in verband staan met het hedendaagse voedingspatroon van veel mensen. We stellen dus het doel voorop om je lekker en gezond te leren eten! 

Wat?

Aan de hand van een kennismakingsgesprek, een voedingsanamnese en lichaamsanalyse gaan we samen op zoek naar het voor jou best passend voedings-of dieetadvies. We stellen een doel op die voor jou haalbaar is en werken hier naartoe aan de hand van een persoonlijk voedingsplan met bijhorende recepten. Dankzij de wetenschappelijke opleiding van de afslankingsconsulente wordt bovendien ook duidelijk gemaakt hoe alles werkt en waarom.  Zo kan je aangeleerde zaken zelf toepassen in je dagelijks leven. 

Elke volgende consulatie wordt uw persoonlijke evolutie geregistreerd en wordt bijgestuurd waar nodig. Ook wordt uw lichaamssamenstelling steeds gecontroleerd zodat we de vooruitgang nauwgezet kunnen opvolgen. We bekijken samen waar de moeilijkheden liggen en proberen deze samen te omzeilen om zo een gezond voedingspatroon  te integreren in je dagelijks leven.